Oldalak

2011. augusztus 7., vasárnap

Ahol 2 hetet laktunk..kívülről-belülrőlIgazi nyaralás csodás élményekkel, melyek örökre megmaradnak az ember szívében, elméjében.
Kitörölhetetlen pillanatok, ízek, illatok. 
Így van ez rendjén!
Most ti is láthatjátok hol laktunk 2 hétig: 

A ház elölnézetben
Vendéglátónk a mellettünk levő nagyobb házban élt. Ezt az északon élő édesanyjának tartja fenn. A téli időszakot  tölti itt nyaralva:))


Kilátás a konyhából.

A konyha szúnyoghálós ablakából készült a kép. Kevés kerítéssel találkoztam. Jóformán csak a palotaszámba beillő házakat védték így.A hátsó terasz.

A ház hátsó része a nyugalom szigete volt. Napozósziget, stég.....a rovarok ellen védett terasz. Ez utóbbi abszolút szimpatikus. A medencéket is ilyen módon védik a falevelektől, egyéb szennyeződésektől.Klassz hely egy reggelihez, vacsorához...A tollasozás, cigánykerekezés helyszíne...

A belső terek precizitást, jó ízlést tükröztek számunkra. Persze hamar birtokba vettük.


Kellemes színvilág, egymást kiegészítő apróbb emlékek, dísztárgyak....márványlapos lerakóasztalkák, hangulatvilágítás a sarkokban..és központi klíma!Az egyik olvasósarok...

A nappalival egy légtérben volt az étkező. Ennek az egyik oldalán volt ez a romantikus szekrényke.Ez volt a kedvencem. Legszívesebben magammal hoztam volna:))

A mintája közelről.

Minden helységben díszítő elem a selyemvirág. Bevallom, nem rajongok érte, de igazán ízléses kompozíciókkal találkoztam.A hortenziás csokor.Fali dekoráció, nagyon beleszerettem.De nem fért el a bőröndben:))Ez volt a hálószobánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése